Comencem amb il·lusió la nova aventura

Comencem una nova etapa a través del nou web de MiB Group i l'obertura d’un nou blog! Per si encara no ens coneixeu, us farem una breu explicació sobre nosaltres. Som una empresa especialitzada en serveis tecnològics (hardware, software i comunicacions) per a petites i mitjanes empreses, i despatxos professionals, situada a Ripoll.

Comencem una nova etapa a través del nou web de MiB Group i l’obertura d’un nou blog! Per si encara no ens coneixeu, us farem una breu explicació sobre nosaltres. Som una empresa especialitzada en serveis tecnològics (hardware, software i comunicacions) per a petites i mitjanes empreses, i despatxos professionals, situada a Ripoll. El nostre punt fort és l’equip humà altament qualificat que està en continu aprenentatge, i guanyador del Premi a la Millor Gestió Empresarial, concedir per Logic Control.

La idea d’aquesta nova aventura és que pugueu conèixer de més a prop els nostres serveis i productes, oferir-vos informació sobre actes que es realitzen i ajudar-vos en qualsevol dubte que tingueu. També ens agradaria fer-vos arribar consells o respostes a les vostres preguntes, per a qualsevol persona que es trobi en el mateix dubte, tingui la solució a través del nostre blog. Esperem que sigui un canal que ens serveixi a tots per igual, ja que a nosaltres ens encantarà poder assessorar-vos.

Com podeu comprovar, hem preparat un nou web pensat perquè la teva navegació sigui fàcil i intuïtiva, que puguis trobar el que busques d’una forma àgil. Si t’hi entretens una estona podràs conèixer la nostra empresa i què et podem oferir!

 

Us animem a seguir visitant la nova aventura i que gaudiu al mateix moment que apreneu.

noticia benvinguts

Posts relacionats

Comentar