EMPRESA

SOBRE NOSALTRES

Des de la solució més senzilla i econòmica perquè els autònoms puguin portar els seus comptes, fins a la gestió integral de tots els processos de negoci d’una gran companyia, per a nosaltres no hi ha impediments perquè ens adaptem al 100% a les teves necessitats.

No importa el que creixis ni fins on vulguis arribar. T’acompanyem en l’apassionant viatge empresarial que has decidit emprendre. Els nostres límits sempre seran els teus.

Sempre diem que som una empresa GLOCAL, és a dir, GLOBAL i LOCAL.

Un equip humà altament qualificat

MiB Group va ser constituïda l’any 1990 com una empresa de serveis tecnològics per a petites i mitjanes empreses, i despatxos professionals.

Actualment, aquesta entitat proporciona un gran ventall de serveis relacionats amb el sector de la tecnologia: hardware, software i comunicacions.

Gràcies a una política basada en una vocació de servei i a subministrar un valor afegit respecte a la qualitat de producte, MiB Group ha aconseguit reunir, al llarg de la seva trajectòria, una cartera de clients composta per petites, mitjanes i grans empreses i despatxos professionals repartits per les províncies de Girona i Barcelona, amb més de 400 contractes de manteniment de serveis.

MiB Group està format per un equip humà altament qualificat, guanyador del Premi a la Millor Gestió Empresarial, concedit per Logic Control, i disposa d’unes instal·lacions ubicades a Ripoll de 300 m destinats a oficines i servei tècnic.

MISSIÓ

“Aportar solucions concretes als actuals desafiaments empresarials d’una manera flexible i eficient, a través d’un equip de professionals especialitzats en Consultoria, Comunicacions i Sistemes. En definitiva, tot el relacionat amb les Tecnologies de la Informació, essent referència en el mercat de la Consultoria Operativa, creant valor tangible als Clients”.

VALORS

La nostra finalitat com EMPRESA resideix en l’EXEL·LÈNCIA del treball i en la SATISFACCIÓ i experiència dels nostres CLIENTS.

Les nostres pautes d’actuació són:

Responsabilitat

Integritat

Confidencialitat

Compromís, implicació i consistència

Lideratge i determinació

Treball en equip

Eficiència, efectivitat i productivitat

Qualitat de servei, flexibilitat i capacitat de resposta

Empatia i entusiasme

Garantia en la millora continuada i la innovació

Partners