Funcionalitats de l’ERP que milloren la productivitat de la teva empresa

La principal raó d’apostar per un ERP és millorar la gestió dels processos bàsics de l’empresa; restant ineficàcies i millorant la productivitat de tots els departaments o àrees d’activitat a l’empresa. En definitiva, un sistema ERP ajuda a una organització a compartir dades, informació i coneixement per a reduir costos i millorar la gestió de processos de negoci. Avui dia, no totes les empreses compten amb la millor solució de gestió.

En aquest article volem ensenyar-te quines són les funcionalitats del ERP que t’ajudaran a millorar la productivitat en el teu negoci.

A l’hora de definir l’abast funcional del teu programari de gestió empresarial, el principal és definir amb seguretat les teves necessitats actuals i futures. D’aquesta manera, l’equip encarregat de la implantació podrà definir unes funcionalitats que permetin maximitzar els rendiments de totes les teves operacions i processos interns.

El teu proveïdor de programari ERP està alineat amb les necessitats de la teva empresa? Encara no comptes amb recursos tecnològics en les següents àrees? Potser la teva empresa necessita treballar amb un programari o canviar de ERP.

Comptabilitat i finances

  1. Generació de comptabilitat automàtica des de gestió.
  2. Elaboració automàtica de llibre d’IVA i IGIC.
  3. Gestió de cobraments i pagaments.
  4. Conciliació bancària.
  5. Generació de balanços

 

Compres / ventes

Inclou tot el relacionat amb l’activitat comercial de la teva empresa: generació d’ofertes, pressupostos, seguiment de comandes; enviament de productes, gestió de leads i contactes (CRM)

Tractament documental i generació d’informes en temps real

Producció, inventari i gestió de magatzems

Es tracta de recursos que permeten fer un seguiment de tot el que succeeix en fàbrica i de tot el que entra o surt del nostre magatzem.

Gestió de projectes

Fer un seguiment dels teus projectes aporta la millor informació per a millorar els temps de desenvolupament dels mateixos i l’atenció al client.

Funcionalitats avançades per a sectors concrets

El teu fabricant de programari ERP ha d’aportar respostes tecnològiques a totes les teves necessitats. En aquest sentit el principal avantatge del teu ERP ha de ser la seva flexibilitat i ràpida integració

 

Les empreses no han de conformar-se amb solucions de gestió que limitin el seu creixement i competitivitat. És important adquirir el primer ERP, però també és fonamental analitzar si la solució de gestió actual extreu el màxim rendiment a les nostres operacions.

Comentar