Sage 200 Cloud, la millor solució pel teu taller mecànic!

Avui en dia és gairebé imprescindible tenir un software de gestió a la teva empresa sigui del sector que sigui. Si el teu negoci es tracta d’un taller mecànic, Sage 200 Cloud Tallers és una solució especialment dissenyada per tu, la resposta més completa per al sector de l’automòbil. Una solució a totes i cadascuna de les necessitats que pugui tenir un taller mecànic. Sage 200 Cloud permet a les empreses tenir un coneixement exacte i actualitzat dels clients i els seus vehicles, i les reparacions realitzades als vehicles.

Les 4 funcions principals de Sage 200 Cloud:

– Visualitzar la informació del vehicle i client. Si un client compta amb diversos vehicles, quan s’obri la seva pestanya sortiran tots els seus vehicles. D’aquesta manera, és una forma senzilla de tenir la informació ben organitzada i a l’abast.

– Donar d’alta nous vehicles amb totes les dades necessàries per controlar els pròxims manteniments, sempre que es vulgui portar el nou control del manteniment del vehicle. El fet de facilitar i agilitzar aquest procés et proporcionarà l’oportunitat d’estalviar més temps.

– Enviar un correu electrònic al client quan li toqui el pròxim control de manteniment del vehicle.  D’aquesta manera serà molt més fàcil tenir als clients informats sobre el seu vehicle.

– Accedir a la història d’albarans del client, i així tenir un bon control de les reparacions que s’han fet al vehicle, poder-ho revisar sempre que es necessiti i imprimir-ho.

Incorporar un software de gestió com Sage 200 Cloud al teu taller mecànic et facilitarà molts del processos que fins ara has fet manualment, i et permetrà estalviar temps i diners.

Descobreix com potenciar el teu taller mecànic!!

Si necessites més informació no dubtis en contactar-nos: https://www.mibsage.com/sage-200-especial-tallers/

Comentar