La Gestió que necessita el teu taller!

sage 200 cloud

Sage 200 Cloud Tallers és una solució especialment dissenyada per a tallers, la resposta més completa per al sector de l’automòbil. Una solució a  totes i cadascuna de les necessitats que pugui tenir un taller mecànic. Sage 200 Cloud permet a les empreses tenir un coneixement exacte i actualitzat de tots els clients i els seus vehicles, les reparacions realitzades als vehicles, control d’stocks, etc.

CONTACTE AMB EL CLIENT

Enviar correu electrònic al client quan li toqui el pròxim control de manteniment del vehicle

DONAR D’ALTA NOUS VEHICLES

Donar d’alta nous vehicles amb totes les dades necessàries per controlar els pròxims manteniments (sempre que es vulgui portar el control del manteniment del vehicle)

VISUALITZAR LA INFORMACIÓ

Visualitzar la informació del vehicle i client (si un client compta amb diversos vehicles, quan s’obri la seva pestanya sortiran tots els seus vehicles)

ACCEDIR A L’HISTÒRIC

Accedir a la història d’albarans del client (quan se selecciona un albarà es pot revisar, imprimir…)

Descobreix com potenciar el teu taller mecànic.

Registra les teves dades i emporta’t el teu ebook gratis:

logo MIB

MiB Group, és una empresa de serveis tecnològics (hardware, software i comunicacions), tant per a petites i mitjanes empreses, com per  despatxos professionals, amb l’objectiu clar de facilitar que els autònoms i PIMES puguin portar de manera senzilla i econòmica els seus comptes i la gestió integral de tots els seus processos de negoci.

MiB Group, disposa d’unes instal•lacions de 300 m2, ubicades a Ripoll, destinades a oficines des d’on el nostre equip humà altament qualificat ofereix el control i el servei tècnic.