SERVEIS

MiB Group és, per la qualitat dels seus productes, la professionalitat del seu servei i la seva experiència, l’empresa capdavantera a la comarca del Ripollès en serveis tecnològics, ja que està preparada per donar solucions globals a les necessitats tecnològiques d’empreses i professionals.

MiB Group posa a la teva disposició un ampli ventall de solucions de gestió que s’adapten a les necessitats de la teva empresa o despatx professional i a les característiques del sector.

La solució integral de gestió que marcarà un punt d’inflexió al teu negoci

Logo Sage Footer
Consultoría

CONSULTORIA

A MiB Group comptem amb un equip de consultors especialitzats per àrees funcionals, que disposen del coneixement i l’experiència necessaris perquè obtinguis el màxim rendiment de les solucions Sage.

Formacion

FORMACIÓ

La formació contínua és una condició necessària per obtenir sempre el rendiment adequat de les eines i els equips tecnològics disponibles.

Venta de software

SERVIDORS

A més de distribuir, vendre i instal·lar les primeres marques mundials de hardware, som també proveïdors de serveis aplicats a la realització de projectes tecnològics.

Soporte informático

SERVEIS IT

El servei Hot-Line està integrat per un conjunt d’especialistes qualificats per donar un servei telefònic d’atenció al client, des de les 9 a les 19 hores.