GESTIÓ GLOBAL DEL NEGOCI PER MITJANES I PETITES EMPRESES ARA DISPONIBLE 24 HORES AL DIA 7 DIES A LA SETMANA 365 DIES L’ANY
  • Usuaris concurrents: 1 a 100
  • Mida d’empresa: 10 a 200 empleats
  • Dirigit a qualsevol sector d’activitat. Amb edicions especials per als sectors Fabricació, Distribució, Retail i Projectes
  • L’alternativa als típics sistemes ERP

Gairebé sense necessitat de manteniment, Sage 200Cloud és la solució integral per a PIMES amb la qual podràs controlar les diferents àrees del teu negoci: Finances, Projectes, Fabricació, Gestió de la Relació amb Clients (CRM), entre d’altres.

A més, si necessites administrar totes les tasques diàries del teu àmbit laboral i / o de Nòmines, tens la possibilitat de treballar de forma integrada amb Sage 200Cloud Laboral, la solució de gestió global de recursos humans de Sage.

De fàcil i ràpida instal·lació, a més de les funcionalitats bàsiques d’un sistema ERP tradicional, Sage 200Cloud afegeix altres perquè puguis aconseguir una major productivitat i connexió entre tots els teus departaments. Comunicació Bancària, Digitalització de Factures, o Business Intelligence són només algunes d’elles.

A més per Sage 200Cloud Online estan disponibles funcionalitats com el catàleg en línia, gestió multimèdia de catàlegs de productes, presa de comandes en mobilitat, gestió de clients, entre d’altres).

Necessita més informació?

Accepto les condicions