TREBALLAR DES DE CASA, BENEFICIS PER LA TEVA EMPRESA

L’aparició de les noves tecnologies ha suposat canvis notables i molt positius al món laboral, ja que ha permès digitalitzar molts dels processos i agilitzar el ritme de treball estalviant molt de temps.

Un dels canvis més evidents és el fet que els treballadors puguin treballar des de casa. Avui en dia, amb un Smartphone o una Tauleta i connexió Internet, pots fer qualsevol tasca empresarial des de qualsevol lloc.

Treballar des de casa té molts avantatges; des de protegir el planeta, tenir més salut, i beneficis a les empreses i els treballadors.

Avantatges de treballar des de casa

  • Menys viatges de negocis

Les reunions “online” donen la possibilitat de no haver de desplaçar-se ni viatjar. D’aquesta manera es redueixen considerablement els costos de transport, a més de disminuir l’impacta mediambiental que això suposa.

  • Millora del benestar del treballador

El fet de no haver de moure’t de casa facilita al treballador la possibilitat d’organitzar-se el seu temps, compaginant la feina amb la família i les seves aficions. Gràcies a la bona gestió del temps, s’incrementa la productivitat.

  • Incrementa la inserció laboral

Treballar des de casa dona la possibilitat d’introduir al mercat professional a persones amb discapacitats i dificultats de mobilitat.

  • Disminueix les factures energètiques i de manteniment

Treballar des de casa fa que es redueixi la necessitat de tenir llocs físics com oficines, sales de conferències, etc. Aquesta reducció d’espais suposa menys personal de manteniment, i a llarg termini, un estalvi d’energia pel que fa a la calefacció i la il·luminació.

El núvol, la millor eina per treballar des de casa

Tot i presentar molt avantatges, treballar des de casa suposa ser més organitzat i disposar d’unes eines necessàries. Una d’elles és el núvol.

El núvol permet emmagatzemar els documents i arxius, i d’aquesta manera fer-ho accessible des de qualsevol lloc. A més, pot servir com a sistema de seguretat.

Permet gestionar les factures i despeses, tenir-ho tot actualitzat i protegit. És un ecosistema informàtic fluït i de baix cost.

 

Consulta a la nostra pàgina web i descobreix les opcions que oferim per digitalitzar i millorar la gestió de la teva empresa: https://www.mibsage.com/solucions/

Comentar